Suc xispejant de carlota, kiwi, pimentó groc, gingebre i llima
Ingredients per a 1 comensals
- 200 g de carlota
- 100 g de kiwi
- 60 g de pimentó groc
- 2 g de gingebre
- 5 g de julivert
- 25 ml de suc de llima
La preparació
- Talla les carlotes en trossos. Pela el kiwi i partix-lo en 4 parts. Lleva les llavors del pimentó, la part blanca del centre i la tija, i talla’n l’interior en trossos.
- Liqua el gingebre i el julivert; després les carlotes, el kiwi i el pimentó. Remena tot el suc, posa-hi un raget de llima per a donar-li una miqueta de sabor, aboca-ho tot en un got i servix-ho a continuació.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni23 g
Grases1.6 g
Kcal137
Proteïnes3.9 g