Suc xispejant de carlota, kiwi, pimentó groc, gingebre i llima

Ingredients per a 1 comensals

  • 200 g de carlota
  • 100 g de kiwi
  • 60 g de pimentó groc
  • 2 g de gingebre
  • 5 g de julivert
  • 25 ml de suc de llima

La preparació

  • Talla les carlotes en trossos. Pela el kiwi i partix-lo en 4 parts. Lleva les llavors del pimentó, la part blanca del centre i la tija, i talla’n l’interior en trossos.
  • Liqua el gingebre i el julivert; després les carlotes, el kiwi i el pimentó. Remena tot el suc, posa-hi un raget de llima per a donar-li una miqueta de sabor, aboca-ho tot en un got i servix-ho a continuació.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
23 g

Grases1.6 g

Kcal137

Proteïnes3.9 g